Club Evenement

Technische Dag

Dit wordt de 2e maal dat we hier welkom zijn, de 1e keer was in 2017 en dat was erg geslaagd. Auto Molenaar is er eentje die het DNA van BMW in het bedrijf heeft. Kom dus massaal naar Molenaar toe om je 02 na de winter weer helemaal technisch in orde te maken voor het nieuwe seizoen. Er zijn zo’n 6 bruggen dus we kunnen daar mooi aan de slag! Wil je niet zelf klussen en enkel technisch advies of gezellig bijkletsen met andere leden; dan ben je net zo welkom! Gastvrouw Jannie regelt de lunch dus dat zal weer dik voor mekaar zijn!

Startdatum 6 april 2019 10:00

Paastocht

Clublid Aernout Lindner bood geheel vrijwillig aan om voor onze club deze tocht uit te zetten. Dat is een prachtig aanbod dat ik dus direct heb aangenomen! We zullen rijden in het Groene Hart. Als bestuur hebben we vertrouwen dat Aernout dit perfect zal organiseren. Bij voorbaat alvast dank Aernout! Traditiegetrouw rijden we deze tocht samen met de leden van de Touringclub. We hopen dus weer op een mooi aantal 02’s die mee willen rijden! Let op: deze dag werken we met inschrijving dus volg de website goed!

Kosten

Volwassenen € 11,50
Kinderen tot 12 jaar € 7,50
Startdatum 22 april 2019 10:00

Kletsavond

Uiteraard wederom in het restaurant ‘de Vroolijke Frans’ in Brummen. De laatste mogelijkheid van 2019 om bij te kletsen. We weten voor deze kletsavond in november altijd goed de weg naar Brummen te vinden dus daarom weer op de evenementenkalender!

Startdatum 22 november 2019 20:00