Open Evenement

Sharknosemeeting

Een waar BMW feestje op een mooie locatie. Prachtig om alle modellen zo bij elkaar te zien. Verder zijn waarschijnlijk alle BMW clubs weer aanwezig en dus ook ons eigen cluppie! Loop dus vooral even langs als je daar bent.

Er kunnen vijf auto's binnen bij de kraam gezet worden. Graag even van te voren aangeven via het forum of stuur een mailtje naar Frank!

Startdatum 23 juni 2018 10:00

Oldtimerdag Coevorden

In plaats van de HACC dag in Culemborg schuiven we deze dag aan bij ons mede-clublid Hans Wortelboer die de oldtimerdag in Coevorden organiseert. Bekijk hun website voor meer informatie over dit evenement. Hans regelt een speciaal plekje voor ons in het Centrum en ook is de kostenloze lunch geregeld. Opgave graag via het forum!
Startdatum 21 juli 2018 09:00

Kletsavond

Inmiddels niet meer weg te denken; de kletsavond van het oosten! Uiteraard in 'de Vroolijke Frans’. Gezellig bijkletsen met wat lekkers. In 2017 moest de stamtafel die we vooraf hadden gereserveerd met aardig wat tafels worden verlengd vanwege de hoge opkomst. We weten de weg inmiddels goed te vinden naar Brummen dus daarom in 2018 weer op de evenementenkalender.

Startdatum 30 november 2018 19:30