Toertocht Pasen

De start locatie is restaurant Candia in Coevorden. Aanrijden via de straat 'Kasteel' en parkeren op de Markt. Dat is circa 25 meter van het restaurant. Ontvangst vanaf 09:30 met koffie en/of thee.
Toertocht zal rond 10:30 van start gaan na uitreiken van het route boek.
Op de lunch locatie staat een brunch buffet klaar, de kosten voor de brunch zijn € 17,50 pp. Aan diegene die vegetarische willen eten is gedacht.

Toertocht
De start is in het historische centrum van Coevorden waar we vertrekken richting Duitsland. Onderweg rijden we o.a. door een oer-Drents buurtschap waar de tijd heeft stilgestaan. Eenmaal in Duitsland vervolgen wij de rit richting Nederland via een prachtig boeren landschap. Zodra we in weer Nederland zijn gaan we via binnenwegen terug naar Duitsland om onze route te vervolgen naar de lunch locatie.
We starten het tweede deel vanaf zalencentrum Spalink en rijden dan door het veen gebied richting Beerze. We komen zelfs langs een stukje Sahara en vervolgen de route richting Ommen.  
Daarna gaat rit verder langs de Vecht richting Vilsteren, om dan naar de eindbestemming te rijden bij restaurant Hancate 2.0 in de omgeving van Hellendoorn. Onderweg zijn er voldoende mooie punten voor een foto momentje.

Zin om mee te gaan! Stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin dat je komt en met hoeveel personen.

Evenement details

Startdatum 10 april 2023 09:30