Buitenlandweekend (Afgelast)

Gezellig met elkaar een weekend weg! Elke 2 jaar organiseren we een buitenlandweekend en in 2020 staat er weer een op het programma! We gaan dit jaar van vrijdag 25 tot en met zondag 27 september met elkaar naar een prachtig gebied in Duitsland; de Harz.

Het hotel Grüne Tanne

Sharon en ik hebben een leuk en uiterst sfeervol hotel uitgezocht dat maar liefst 20 tweepersoons- en 3 eenpersoonskamers heeft. Het hotel heet Grüne Tanne en het ligt in Mandelholz.  Het is een knus en mooi hotel dat midden in het groen ligt. Het is een goede uitvalsbasis om mooie toeren te maken en het biedt veel gezelligheid. Het heeft een eigen parkeerterrein, terras, een gezellig restaurant en voor ’s avonds een leuk zitgedeelte waar we kunnen borrelen. We verblijven hier op basis van halfpension en hebben zowel op vrijdag als op zaterdag een 3-gangen diner.

Neem alvast een kijkje op de website www.mandelholz.de.

Aanmelden

Op 14 maart gaat de inschrijving open via de website van de club. Vol is vol en weet dat het aanmelden gaat op volgorde van inschrijving, dus wees er de 14e snel bij!

Wat gaan we doen?

Vrijdags vertrekken we vroeg in de ochtend richting Duitsland. We zullen na het verlaten van de snelweg een mooie route binnendoor naar het hotel rijden. Een gezellig drankje en het diner maken de vrijdag af. Met een beetje geluk zitten we lekker buiten op het terras! Op zaterdag  rijden we een mooie rit door het berglandschap en rijden we tussen de akkers door. Neem van ons aan dat het landschap daar echt schitterend is en de wegen uitermate geschikt om lekker met je BMW te rijden! Uiteraard zal er tijdens de route ook voor de inwendige mens worden gezorgd en staat er nog een leuke activiteit op het programma! Na een mooie dag komen we weer aan bij ons hotel, waar weer kan worden aangeschoven voor een heerlijk diner! Zondag gaan we na het uitslapen en het lekkere ontbijt via een mooie weg retour richting Nederland. We zullen hier aan het einde van de middag aankomen.

Wat kost het?

Voor slechts 175,- euro (*) per persoon krijg je het volgende;
-    2 overnachtingen inclusief toeristenbelasting,
-    2 maal een uitgebreid ontbijt,
-    2 maal een 3 gangen diner,
-    Koffie met gebak,
-    Rally schildje,
-    Aantal drankjes.

(* Voor een 1 persoonskamer wordt mogelijk een toeslag per kamer berekend)

Voor wie?

Dit weekend is alleen voor clubleden (dus minimaal 1 clublid per geboekte hotelkamer). We stellen de leeftijdsgrens op minimaal 18 jaar.
Wij hebben er al dik zin in. We gaan uit van een superleuk buitenlandweekend net zoals in 2017! De komende maanden gaan wij alvast mooie routes samenstellen!

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stuur een berichtje naar de evenementencommissie!

Evenement details

Startdatum 25 september 2020 08:00
Einddatum 27 september 2020 20:00
Registration Start Date 13 maart 2020 22:00
Ingeschreven 21
Aantal plaatsen 0
Wij accepteren geen inschrijvingen meer