Open Evenement

HACC Oldtimerdag

Vorig jaar waren we vanuit onze club met 10 auto’s present en was dit een succes. Daarom gaan we dit jaar weer gezellig richting het leuke Culemborg. Vanwege het 700 jarig bestaan van de stad Culemborg in de Neder Betuwe, wil de organisatie proberen om die dag 700 oldtimers in het centrum te krijgen! Ontzettend leuk om al die diverse oldtimers en liefhebbers in het oude centrum bij elkaar te zien. Inschrijven voor dit evenement kun je zelf doen door naar de website www.hacc.nl te gaan. Wees er alvast snel bij want mocht het de organisatie niet lukken om 700 oldtimers te krijgen zullen de eerste 250 aanwezig mogen zijn en aangezien het een populair evenement is kan het hard gaan. Kosten (per auto 10,- euro voor routeboek, rally schildje en lunchpakket voor 2 personen) nemen we als club voor onze rekening. Dit krijg je dus later van ons terug. We zullen proberen om als club in Culemborg bij elkaar te staan. Helaas is het niet mogelijk om meerdere lunchpakketten bij te bestellen.
Startdatum 26 mei 2018 10:00

Sharknosemeeting

Een waar BMW feestje op een mooie locatie. Prachtig om alle modellen zo bij elkaar te zien. Verder zijn waarschijnlijk alle BMW clubs weer aanwezig en dus ook ons eigen cluppie! Loop dus vooral even langs als je daar bent.
Startdatum 23 juni 2018 10:00

Kletsavond

Inmiddels niet meer weg te denken; de kletsavond van het oosten! Uiteraard in 'de Vroolijke Frans’. Gezellig bijkletsen met wat lekkers. In 2017 moest de stamtafel die we vooraf hadden gereserveerd met aardig wat tafels worden verlengd vanwege de hoge opkomst. We weten de weg inmiddels goed te vinden naar Brummen dus daarom in 2018 weer op de evenementenkalender.

Startdatum 30 november 2018 19:30