Technische dag

Heerlijk in het midden van Nederland dus voor een ieder goed te bereiken. Voor het eerst stelt clublid John van der Laan zijn garage beschikbaar voor een technische dag. Klus dus na de winter je 02 mooi klaar voor het nieuwe seizoen. Er zijn vier bruggen, dus we kunnen mooi met z'n allen aan de slag. Bammetjes zijn niet nodig, John regelt de lunch!

Startdatum 14 april 2018 10:00
Einddatum 14 april 2018 16:00

Kasteelbezoek

We zijn nog volop bezig om een exacte invulling aan deze dag te geven. Zoals het er nu naar uit ziet hebben we een rondleiding door een historisch kasteel, rijden we daarna een korte route en komen we uit bij een gezellig restaurant voor de borrel. Ook kijken we nog of een brunch vooraf haalbaar is of een BBQ achteraf. Houd de website t.z.t. in de gaten voor het exacte programma. Inschrijving voor dit evenement is verplicht en zal z.s.m. gedaan kunnen worden.

Startdatum 3 juni 2018 10:00

Sharknosemeeting

Een waar BMW feestje op een mooie locatie. Prachtig om alle modellen zo bij elkaar te zien. Verder zijn waarschijnlijk alle BMW clubs weer aanwezig en dus ook ons eigen cluppie! Loop dus vooral even langs als je daar bent.
Startdatum 23 juni 2018 10:00

Oldtimerdag Coevorden

In plaats van de HACC dag in Culemborg schuiven we deze dag aan bij ons mede-clublid Hans Wortelboer die de oldtimerdag in Coevorden organiseert. Bekijk hun website voor meer informatie over dit evenement. Hans regelt een speciaal plekje voor ons in het Centrum en ook is de kostenloze lunch geregeld. Opgave graag via het forum!
Startdatum 21 juli 2018 09:00

Buitenlandweekend

Zoals eerder vermeld op de evenementenkalender organiseren we als club dit jaar weer een buitenlandweekend. Dit zal plaats vinden op vrijdag 21 tot en met zondag 23 september. Heerlijk toeren en gezellig met elkaar op stap. Meld je nu aan via de website want er zijn slechts 18 kamers beschikbaar!! Aanmelden kan vanaf 15 april en gaat op volgorde van inschrijving. Als er meer aanmeldingen zijn dan dat er plaats is werken we met een reservelijst. Na aanmelding via de website krijg je een betalingsverzoek. Pas als dit succesvol is afgerond is je/jullie aanmelding definitief.

Startdatum 21 september 2018 00:00
Einddatum 23 september 2018 00:00
Registration Start Date 15 april 2018 00:00
Ingeschreven 14
Aantal plaatsen 4

Kletsavond

Inmiddels niet meer weg te denken; de kletsavond van het oosten! Uiteraard in 'de Vroolijke Frans’. Gezellig bijkletsen met wat lekkers. In 2017 moest de stamtafel die we vooraf hadden gereserveerd met aardig wat tafels worden verlengd vanwege de hoge opkomst. We weten de weg inmiddels goed te vinden naar Brummen dus daarom in 2018 weer op de evenementenkalender.

Startdatum 30 november 2018 19:30